Geld verdienen met enquetes invullen: een makkelijke manier om online geld te verdienen. Doe gratis mee met de panels hieronder.

De voordelen van geld verdienen met enquêtes invullen:
  • gratis aanmelden
  • geld verdienen wanneer jij tijd hebt
  • geen verplichtingen
  • geld verdienen met enquêtes via smartphone of pc
  • verdien tot € 7 per vragenlijst
Geld verdienen met enquêtes invullen

 

Meer weten over de panels?

Wil je meer weten over elk panel? Lees: info online panels.

Wat zijn de regels voor enquêtes?

Als het je leuk lijkt om geld te verdienen met enquêtes, kun je je dus gratis inschrijven bij de panels die hierboven staan.

Maar er zijn een paar algemene regels waar je rekening mee moet houden:

Minimum leeftijd

Vrijwel alle panels hanteren een minimum leeftijd. Dat is meestal 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je soms alleen meedoen met toestemming van je ouders.

Eén account per persoon/adres

Bij alle panels mag je één account hebben per persoon of per adres. Daar zijn panels heel streng in. Maak je er misbruik van, dan kun je zonder pardon uit het panel worden gezet.

Tip: vind je het leuk om mee te doen aan enquêtes en zou je graag meer geld verdienen? Meld je dan aan bij meerdere panels!

Wat zijn mijn rechten als respondent?

Als beantwoorder van alle vragen (respondent) heb je natuurlijk ook rechten. Je bent bijvoorbeeld nooit verplicht om aan een vragenlijst mee te doen. Ook als je met een onderzoek bezig bent, kun je zomaar stoppen en worden je gegevens verwijderd.

Heb je vragen, dan kun je altijd terecht bij de klantenservice. En je hebt natuurlijk recht op een vergoeding als je dat ook is aangeboden en je ervoor gewerkt hebt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een technische storing optreedt waardoor je een vragenlijst niet helemaal kunt afronden. Door dit bij de helpdesk te melden krijg je meestal toch netjes betaald.

Meer info over enquêtes

Meer informatie over geld verdienen met enquêtes invullen? Alles over het hoe en waarom lees je op: Wat zijn betaalde enquêtes?